Veelgestelde vragen
Contact
aanvragen@pimmsolutions.nl
010 310 11 99
Laden
Bezig met toevoegen...

Proefnotitie

Het oogsten begint aan het einde van september, maar alleen die trossen van de Corvina, Corvinone, Rondinella en Molinara druiven die het meest rijp zijn en het meest zijn blootgesteld aan de zon worden uiteindelijk in kratten gelegd die de traditionele droogkamers in gaan. This is where the magic happens. In de 90 tot 100 dagen dat de druiven worden gedroogd, verdampt zo'n 60% van het gewicht aan water waardoor de concentratie van suikers en aroma's in de druif sterk toeneemt. Vervolgens worden de druiven op uiterst precieze wijze geperst, geroerd en op een bepaalde temperatuur 25 tot 30 dagen lang gefermenteerd, voor een deel in stalen tanks en deels in eiken houten vaten. Deels in nieuwe vaten en deels in barriques start daarna het rijpingsproces. Na 14 maanden wordt de wijn overgepompt in vaten waar deze nog eens 18 maanden verder rijpt. Als laatst zal de wijn nog minstens een jaar op de fles rijpen voordat hij zijn weg naar Rotterdam vindt.

  • Land: Italiaanse wijn
  • Streek: Veneto
  • Wijnhuis: La Dama
  • Druif: 60% Corvina - 15% Corvinone - 20% Rondinella - 5% Molinara
  • Categorie: Biologische wijn
  • Lekker bij: Bistecca al grillia, sukadestoof uit Veneto, pittige kazen

Verzending

  • Je kunt bij opties kiezen om de wijn in een wijnkistje of geschenkverpakking te versturen.
  • Verzenden naar meerdere adressen? Download hier het template en mail deze ingevuld naar support@pimmsolutions.nl o.v.v. het ordernummer.

Let op: Dit product bevat alcohol. Met het bestellen van dit product, bevestig je dat zowel jij als de ontvanger 18 jaar of ouder zijn.

Amarone della Valpolicella - La Dama

Productnr. W301

Proefnotitie

Het oogsten begint aan het einde van september, maar alleen die trossen van de Corvina, Corvinone, Rondinella en Molinara druiven die het meest rijp zijn en het meest zijn blootgesteld aan de zon worden uiteindelijk in kratten gelegd die de traditionele droogkamers in gaan. This is where the magic happens. In de 90 tot 100 dagen dat de druiven worden gedroogd, verdampt zo'n 60% van het gewicht aan water waardoor de concentratie van suikers en aroma's in de druif sterk toeneemt. Vervolgens worden de druiven op uiterst precieze wijze geperst, geroerd en op een bepaalde temperatuur 25 tot 30 dagen lang gefermenteerd, voor een deel in stalen tanks en deels in eiken houten vaten. Deels in nieuwe vaten en deels in barriques start daarna het rijpingsproces. Na 14 maanden wordt de wijn overgepompt in vaten waar deze nog eens 18 maanden verder rijpt. Als laatst zal de wijn nog minstens een jaar op de fles rijpen voordat hij zijn weg naar Rotterdam vindt.

  • Land: Italiaanse wijn
  • Streek: Veneto
  • Wijnhuis: La Dama
  • Druif: 60% Corvina - 15% Corvinone - 20% Rondinella - 5% Molinara
  • Categorie: Biologische wijn
  • Lekker bij: Bistecca al grillia, sukadestoof uit Veneto, pittige kazen

Verzending

  • Je kunt bij opties kiezen om de wijn in een wijnkistje of geschenkverpakking te versturen.
  • Verzenden naar meerdere adressen? Download hier het template en mail deze ingevuld naar support@pimmsolutions.nl o.v.v. het ordernummer.

Let op: Dit product bevat alcohol. Met het bestellen van dit product, bevestig je dat zowel jij als de ontvanger 18 jaar of ouder zijn.

Op voorraad
40,54 Kan morgen geleverd worden
Leverdagen: ma di wo do vr
Levertijd: 1 dag(en)
Indien besteld voor: 14:00
Hoge kwaliteit wijnen
Geselecteerd door een sommelier
Bij grote aantallen kan de levertijd langer zijn dan hierboven staat aangegeven
Toevoegen aan favorieten

Advies nodig?

Bereik onze klantenservice via:
    Laden
    Laden